Będzie widoczny dla innych użytkowników, kiedy udostępnisz im jakieś informacje (np. dokumenty lub zdjęcia) na swoim koncie Google. Pierwotny adres e-mail stanie się adresem pomocniczym na Twoim koncie. Jeśli masz już konto Google, a konto Gmail zostało przez Ciebie usunięte, możesz dodać Gmaila do swojego konta Google. Gmail jest od razu dostępny na nowych kontach Google, więc na pewno masz już swój adres Gmail, jeśli konto zostało utworzone niedawno. Konto Google daje Ci bezpłatny dostęp do usług Google takich jak Dysk, Dokumenty, Kalendarz i wiele innych.
Co się dzieje, gdy korzystasz z funkcji Zaloguj się przez Google
Przypomina on ostatni sposób logowania się w danej aplikacji. Po jego kliknięciu możesz wybrać konto, przy użyciu którego chcesz się zalogować. Aby korzystać z funkcji Zaloguj się przez Google, musisz zalogować się na konto Google. Jest to konto, którego używasz w Gmailu, na Dysku i w innych aplikacjach Google. Jeśli wyłączysz prośbę w ustawieniach, zostanie ona wyłączona również w Chrome i niektórych innych przeglądarkach. Nie spowoduje to jednak wyłączenia prośby we wszystkich przeglądarkach, z których korzystasz.
- Aby korzystać z funkcji Zaloguj się przez Google, musisz zalogować się na konto Google.
- Funkcja Zaloguj się przez Google umożliwia łatwe i bezpieczne logowanie się w aplikacjach lub usługach innych firm przy użyciu konta Google.
- Jeśli nie pamiętasz nazwy użytkownika lub hasła do Gmaila albo nie możesz uzyskać dostępu do konta, postępuj zgodnie z naszym przewodnikiem, żeby rozwiązać ten problem.
- Okno dialogowe przedstawia proces logowania w miarę jego przebiegu.
- Pierwotny adres e-mail stanie się adresem pomocniczym na Twoim koncie.
- Jeśli dodasz Gmaila do swojego konta Google, podstawowa nazwa użytkownika Twojego konta trwale zmieni się na nazwauż
Loguj się bezpieczniej dzięki zaufanym zabezpieczeniom Google
Funkcja Zaloguj się przez Google umożliwia łatwe i bezpieczne logowanie się w aplikacjach lub usługach innych firm przy użyciu konta Google. Gdy korzystasz z tej funkcji, nie musisz wielokrotnie wpisywać nazwy użytkownika i hasła w różnych usługach. Za pomocą konta Google możesz logować się w aplikacjach i usługach innych firm na 3 sposoby. Po dodaniu Gmaila adres e-mail powiązany wcześniej z Twoim kontem stanie się dodatkowym adresem e-mail. Jeśli adres ten został zweryfikowany przed dodaniem Gmaila, możesz się zalogować, używając tego adresu e-mail. Po dodaniu Gmaila jego adres stanie się główną nazwą użytkownika na Twoim koncie.
przez Google
Dowiedz się, jak zwiększyć wygodę korzystania z niego dzięki liście kontrolnej. Aby zapewnić płynne działanie, funkcja logowania automatycznego eliminuje czynności wykonywane ręcznie, gdy wracasz do aplikacji lub usługi. Spinboss login Okno dialogowe przedstawia proces logowania w miarę jego przebiegu. Dzięki login.gov w prosty i bezpieczny sposób potwierdzisz tożsamość online i zalogujesz się do usług w różnych serwisach publicznych.
Dodawanie Gmaila do istniejącego konta Google
- Jeśli masz więcej niż 1 konto Google, funkcja Zaloguj się przez Google poprosi Cię o wybranie tego, z którego chcesz korzystać.
- Nie spowoduje to jednak wyłączenia prośby we wszystkich przeglądarkach, z których korzystasz.
- Za pomocą konta Google możesz logować się w aplikacjach i usługach innych firm na 3 sposoby.
- Po dodaniu Gmaila jego adres stanie się główną nazwą użytkownika na Twoim koncie.
- Dzięki login.gov w prosty i bezpieczny sposób potwierdzisz tożsamość online i zalogujesz się do usług w różnych serwisach publicznych.
- Aby zapewnić płynne działanie, funkcja logowania automatycznego eliminuje czynności wykonywane ręcznie, gdy wracasz do aplikacji lub usługi.
Aby otworzyć Gmaila, możesz zalogować się z komputera lub dodać swoje konto do aplikacji Gmail na telefonie lub tablecie. Po zalogowaniu się otwórz skrzynkę odbiorczą, aby sprawdzić pocztę. Jeśli masz więcej niż 1 konto Google, funkcja Zaloguj się przez Google poprosi Cię o wybranie tego, z którego chcesz korzystać. Jeśli nie widzisz konta, którego chcesz użyć, wybierz Dodaj kolejne konto. Jeśli dodasz Gmaila do swojego konta Google, podstawowa nazwa użytkownika Twojego konta trwale zmieni się na nazwauż Jeśli nie pamiętasz nazwy użytkownika lub hasła do Gmaila albo nie możesz uzyskać dostępu do konta, postępuj zgodnie z naszym przewodnikiem, żeby rozwiązać ten problem.